PRIVATUMO POLITIKA

Malonu, kad lankotės šioje svetainėje ir naudojatės mūsų paslaugomis! Mes vertiname kiekvieną bendradarbiavimą ir kiekvieną klientą, todėl itin atsakingai žiūrime į Jūsų duomenų privatumą.  Siekiame ne tik sąžiningai bei teisėtai tvarkyti bei prižiūrėti jūsų asmens duomenis, bet ir kiek įmanoma skaidriai bei aiškiai apie tai komunikuoti.

Todėl šioje Privatumo politikoje pristatome:

  • kokius jūsų asmens duomenis tvarkome
  • kokiais tikslais juos tvarkome
  • kokiu pagrindu juos tvarkome
  • kiek laiko saugome
  • ir kitą jums aktualią informaciją

Atidžiai perskaitykite šį dokumentą, nes kiekvieną kartą lankydamiesi www.bijunai-prienamo.lt  interneto svetainėje (nepaisant to, kokį įrenginį tam naudojate) ar naudodamiesi mūsų teikiamomis paslaugomis, sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, mes apgailestaudami prašome nesilankyti mūsų svetainėje ir nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

KAS MES ESAME?

Mūsų rekvizitai:

  • UAB „Bijūnai prie namo“
  • Juridinio asmens kodas 303048081
  • Buveinės adresas: Verkių g. 44, LT-09109 Vilnius, Lietuvos Respublika
  • Mob. Nr. : +370 614 21333
  • El. paštas: info@bijunai-prienamo.lt
  • Banko sąskaita: AB SEB Bankas

Nr. LT50 7044 0600 0789 3252

Jeigu esate jaunesnis nei 16 metų asmuo, galite su mumis susisiekti, bet negalite prenumeruoti mūsų naujienlaiškio ir/ar užsisakyti el. parduotuvės naujienų ar sudaryti su mumis sandorių, jeigu tam neturite savo tėvų ar kitų teisėtų globėjų sutikimo.

KODĖL IR KOKIUS DUOMENIS APIE JUS RENKAME?

  • Siekdami užregistruoti Jus mūsų svetainėje tam, kad kaip vartotojas galėtumėte naudotis mūsų teikiamomis elektroninės parduotuvės paslaugomis, renkame:
    • tik Jūsų elektroninio pašto adresą.
  • Naudojantis el. parduotuvės paslaugomis ir pirkimo krepšelio apmokėjimui per pasirinktą išorinį bankinių paslaugų teikėją ar elektroninių atsiskaitymų sistemą renkame Jūsų:
    • vardą,
    • pavardę,
    • gyvenamosios vietos adresą (gatvę, namo numerį, buto numerį, miestą, pašto kodą),
    • elektroninio pašto adresą,
    • telefono numerį,
    • saugiai šifruotus kreditinės ar mokėjimo kortelės duomenis (renkame patys arba per mokėjimo operacijų tvarkytoją),
    • asmens kodą (galime jį rinkti patys arba per mokėjimo operacijų tvarkytoją tik tuo atveju, jeigu Jūs pasirinkate jį įrašyti vykdydami apmokėjimą elektroninės bankininkystės sistemoje),
    • tuo atveju, kai pristatymas vykdomas kitu adresu, prašome asmens, kuriam pristatoma prekė, vardo, pavardės, gyvenamosios vietos adreso (valstybės, gatvės, namo numerio, buto numerio, miesto, pašto kodo). Pirkėjo pageidavimu gali būti teikiama papildoma informacija (durų kodas ir kt.), skirsta kurjeriui arba mums.
  • Užsisakant mūsų naujienlaiškį, renkame tik elektroninio pašto adresą.
  • Jei nuspręstumėte susisiekti su mumis (elektroniniu paštu, telefonu ar  žinute socialiniuose tinkluose), mes užfiksuosime kreipimosi į mus faktą ir galime išsaugoti komunikacijos turinį kartu su jūsų kontaktiniais duomenimis ir mūsų atsakymais.

Informacija, kaip naudojate mūsų svetainės funkcijas.

Jeigu jūs lankotės mūsų interneto svetainėje, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika. Daugiau apie tai skaitykite „Slapukai“.

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių

Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per paskyras “Facebook” tinkle.

Jūs galite rinktis nepateikti mums tam tikros informacijos (pvz., informacijos, prašomos pateikti registruojantis mūsų interneto svetainėje), tačiau tokiu atveju gali būti neleidžiama naudotis mūsų siūloma internetinio paslaugų pirkimo paslauga.

KOKIU PAGRINDU ŠIUOS DUOMENIS RENKAME IR KIEK LAIKO SAUGOME?

  • Siekdami užregistruoti Jus mūsų svetainėje tam, kad kaip vartotojas galėtumėte naudotis mūsų teikiamomis elektroninės parduotuvės paslaugomis, duomenis renkame:
    • siekdami įvykdyti sutartį (Reglamento 6 str. 1(b))
    • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

 

Šiuos duomenis saugome 5 metus po paskutinio jūsų naudojimosi mūsų paslaugomis ar turiniu dienos.

  • Naudojantis el. parduotuvės paslaugomis ir pirkimo krepšelio apmokėjimui per pasirinktą išorinį bankinių paslaugų teikėją ar elektroninių atsiskaitymų sistemą duomenis renkame:
    • siekdami įvykdyti sutartį (Reglamento 6 str. 1(b))
    • vykdydami teisines prievoles (Reglamento 6 str. 1(c))
    • turėdami teisėtą interesą (Reglamento 6 str. 1(f))

Šiuos duomenis saugome 5 metus po paskutinio jūsų naudojimosi mūsų paslaugomis ar turiniu dienos.

  • Užsisakant mūsų naujienlaiškį, tiesioginės rinkodaros tikslais duomenis renkame:
      • turėdami jūsų sutikimą (Reglamento 6 str. 1(a))
      • LR Elektroninių ryšių įstatymo 69 str. pagrindu

Šiuos duomenis saugome iki jūsų sutikimo galiojimo pabaigos, t.y., iki jums nusprendus savo sutikimą atšaukti. Nepamirškite, kad tai padaryti galite bet kuriuo metu su mumis susisiekę el. paštu info@bijunai-prienamo.lt arba telefonu +370 614 21333.

 

KAM ATSKLEIDŽIAME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Jūsų asmeninius duomenis perduodame tik patikimoms trečiosioms šalims ir tik siekdami tinkamai įgyvendinti asmens duomenų tvarkymo tikslus. Kalbant konkrečiai, jūsų duomenys gali būti perduodami:

  • Mūsų partneriams, teikiantiems prekių pristatymo paslaugas, tai yra:
    • LP EXPRESS (UAB „Baltic Post“): susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Lietuvos paštui: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
  • Venipak: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
  • Mūsų partneriams, teikiantiems elektroninės bankininkystės, elektroninių atsiskaitymų bei mokėjimo paslaugas, tai yra:
    • Swedbank: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • SEB bankas: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Luminor: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Danske bankas: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Citadelė: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Šiaulių bankas: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Medicinos bankas: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • Perlo paslaugos: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • PayPost: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
    • WioPay: susipažinkite su jų duomenų apsaugos politika čia
  • Mūsų partneriams, teikiantiems informacinių technologijų, elektroninių ryšių, audito, teisines ir kitas paslaugas;
  • Valstybinės priežiūros ir teisėsaugos institucijoms;

Visiems šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti.

 

KAIP APSAUGOME JŪSŲ ASMENS DUOMENIS?

Taip, mes imamės visų tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, tačiau nė viena svetainė nei internetu atliekama operacija, nei kompiuterių sistema ar tuo labiau belaidis ryšys nėra visiškai saugūs. Ir nors mes įsipareigojame dėti visas pastangas, kad apsaugotumėme jūsų asmens duomenis, negalime garantuoti mūsų platformoje perduodamų jūsų asmens duomenų absoliutaus saugumo. Perduodami bet kokią informaciją prisiimate ir su jos perdavimu susijusią riziką. Gavę jūsų asmens duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones tokių duomenų atžvilgiu.

 

JŪSŲ TEISĖS

Kiekvienas duomenų subjektas, t.y., kiekvienas iš jūsų, kurio duomenys tvarkomi mūsų veikloje, turi šias teises:

  • Pateikti mums prašymą gauti patvirtinimą, ar mes tvarkome su jumis susijusius duomenis ir jei tvarkome, prašyti susipažinti su tvarkomais duomenimis ir su jais susijusia informacija;
  • Pateikti mums prašymą ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis;
  • Prašyti ištrinti informaciją, kurią turime apie jus, jeigu ją naudojame neteisėtai;
  • Pateikti mums prašymą apriboti asmens duomenų tvarkymą, jei ginčijate duomenų tikslumą ar prieštaraujate duomenų tvarkymui, nesutinkate, kad būtų ištrinti neteisėtai tvarkomi jūsų duomenys, ar duomenų jums reikia, siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus;
  • Pateikti mums prašymą perkelti (gauti) tuos duomenis, kuriuos mums pateikėte pagal sutartį ar su sutikimu ir kuriuos mes tvarkome automatizuotomis priemonėmis, bendrai naudojama elektronine forma;
  • Nesutikti arba atšaukti prieš tai duotą sutikimą tvarkomi jūsų asmens duomenis, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara;
  • Pareikšti nesutikimą dėl asmens duomenų naudojimo, kai tai daroma vadovaujantis mūsų ar trečiųjų asmenų teisėtais interesais;
  • Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (žr. www.ada.lt).

Jei nebenorite, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu ar turite bet kokį kitą prašymą ar nurodymą, susijusį su jūsų asmens duomenų tvarkymu, parašykite mums el. paštu info@bijunai-prienamo.lt

 

TREČIŲJŲ ŠALIŲ SVETAINĖS, PASLAUGOS IR PRODUKTAI MŪSŲ SVETAINĖSE 

Šioje interneto svetainėje gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių mes nekontroliuojame ir neatsakome už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

SLAPUKAI

Šioje svetainėje yra naudojami tik griežtai privalomi slapukai (angliškai žinomi kaip „cookies“), kurie padeda rodyti mūsų svetainę, padeda užtikrinti jos funkcionalumą, sukurti vartotojo paskyrą, prisijungti ir tvarkyti jūsų užsakymus. Šie slapukai yra būtini tinkamam mūsų svetainės funkcionavimui. Daugiau informacijos apie tai, kaip veikia slapukai, galite rasti interneto svetainėje www.cookiecentral.com.

Griežtai privalomi slapukai yra naudojimosi mūsų svetaine sąlyga. Jei  atsisakysite šių rūšių slapukų, negalime užtikrinti, kaip mūsų svetainė veiks, kai joje apsilankysite.  

KAIP VALDYTI IR IŠTRINTI SLAPUKUS

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, visada galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Mūsų svetainėje taip pat gali būti nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto tinklalapius. Atkreipiame dėmesį, kad mes nesame atsakingi už tokių interneto tinklalapių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo principus. Tad jei paspaudę nuorodą iš mūsų interneto svetainės pateksite į kitus tinklalapius, turėtumėte atskirai pasidomėti jų Privatumo politika.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Privatumo politika nėra aiški? Turite klausimų, prašymų, nusiskundimų? Pasikalbėkime apie tai! Savo užklausas siųskite el. paštu: info@bijunai-prienamo.lt

 

Kraunama…
  • Krepšelyje nėra produktų.